Akademija Snage

Dobrodosli u Akademiju Snage

Akademija Snage je blog gde cete moci da pronadjete veliki broj korisnih saveta za trening. Takodje svi zainteresovani mogu nam se prikljuciti u nasoj sportskoj sali u Zemunu.

Ono sto Akademiju Snage izdvaja u radu od ostalih teretana i fitnes centara je rad po iskljucivo naucno proverenim metodama. Ljudsko telo funkcionise po odredjenim zakonitostima i mora se trenirati na pravi nacin.

U moru youtube trenera i priucenih kursadzija na neki nacin se izgubio razum kada se prave trenazni programi. Industrija fitnesa koja za cilj ima da se bavi ljudskim telom i njegovim kretanjem sve vise se okrece ka industriji animacije i zabave.

Kod nas se vezba iskljucivo metodama koje su dokazane i koje mogu doneti realne rezultate ako se program sprovodi kako treba. Sve sto ukljucuje uspeh preko noci ili koriscenje nekih nedozvoljenih supstanci je put kojima nikada ne preporucujemo nasim clanovima.

Akademija Snage je ozbiljna ustanova gde mozete poraditi na svom telu. Mobilnost, fleksibilnost, snaga, eksplozivnost, izdrzljivost, proprioceptivna komponenta i jos 30 reci kojima bi mogli da se razbacujemo su elementi koji su sadrzani u svakom nasem programu.

Dobrodosli u Akademiju Snage gde ljudi ne treniraju da bi dobro izgledali vec dobro izgledaju jer treniraju.

 

Akademija Snage

Ostavite Komentar