Zlatna I Srebrna Medalja

Published by Nebojša Šakić on

Vec dobro poznate devojke iz tekvondo sveta koje su osvetlale ime Srbije na mnogim turnirima se mogu pohvaliti novim odlicjima sa turnira Riga Open u Latviji. Milica Mandic prvo mesto i Tijana Bogdanovic drugo mesto. Na slici sa svojim kondicionim trenerom Nebojsom Sakicem iz Akademije Snage.

Ove takmicarke kao i drugi takmicari Tekvondo Kluba Galeb su od meseca septembra poceli da rade specificne fizicke pripreme u Akademiji Snage. Zelimo im puno uspeha u narednim takmicenjima.

Ostavite Komentar
Categories: Vesti

Nebojša Šakić

Glavni trener i osnivac Akademije Snage Tekstovi koje pisem dolaze iz zelje prenesem ljudima svoje dugogodisnje iskustvo iz sveta sporta i fitnesa. Internet je pun informacija ali i dezinformacija. Trebalo bi citati strucne tekstove i istrazivanja za koje prosecni vezbaci nemaju obicno vremena. Zeleo bih svojim tekstovima da edukujem prosecnog vezbaca o onome sto je korisno i tacno ali i  da im skrenem paznju na neistine i ono sto ih moze nazadovati. Trudim se da tekstove pisem kao da vam se obracam a za gramatiku i prepravljanje nemam vremena pa se unapred izvinjavam. Bitno mi je da dobijete informaciju koju cete razumeti i koja vam moze pomoci.