Dobrodosli u Akademiju Snage

Published by Nebojša Šakić on

Akademija Snage je blog gde cete moci da pronadjete veliki broj korisnih saveta za trening. Takodje svi zainteresovani mogu nam se prikljuciti u nasoj sportskoj sali u Zemunu.

Ono sto Akademiju Snage izdvaja u radu od ostalih teretana i fitnes centara je rad po iskljucivo naucno proverenim metodama. Ljudsko telo funkcionise po odredjenim zakonitostima i mora se trenirati na pravi nacin.

U moru youtube trenera i priucenih kursadzija na neki nacin se izgubio razum kada se prave trenazni programi. Industrija fitnesa koja za cilj ima da se bavi ljudskim telom i njegovim kretanjem sve vise se okrece ka industriji animacije i zabave.

Kod nas se vezba iskljucivo metodama koje su dokazane i koje mogu doneti realne rezultate ako se program sprovodi kako treba. Sve sto ukljucuje uspeh preko noci ili koriscenje nekih nedozvoljenih supstanci je put kojima nikada ne preporucujemo nasim clanovima.

Akademija Snage je ozbiljna ustanova gde mozete poraditi na svom telu. Mobilnost, fleksibilnost, snaga, eksplozivnost, izdrzljivost, proprioceptivna komponenta i jos 30 reci kojima bi mogli da se razbacujemo su elementi koji su sadrzani u svakom nasem programu.

Dobrodosli u Akademiju Snage gde ljudi ne treniraju da bi dobro izgledali vec dobro izgledaju jer treniraju.

 

Akademija Snage

Ostavite Komentar

Nebojša Šakić

Glavni trener i osnivac Akademije Snage Tekstovi koje pisem dolaze iz zelje prenesem ljudima svoje dugogodisnje iskustvo iz sveta sporta i fitnesa. Internet je pun informacija ali i dezinformacija. Trebalo bi citati strucne tekstove i istrazivanja za koje prosecni vezbaci nemaju obicno vremena. Zeleo bih svojim tekstovima da edukujem prosecnog vezbaca o onome sto je korisno i tacno ali i  da im skrenem paznju na neistine i ono sto ih moze nazadovati. Trudim se da tekstove pisem kao da vam se obracam a za gramatiku i prepravljanje nemam vremena pa se unapred izvinjavam. Bitno mi je da dobijete informaciju koju cete razumeti i koja vam moze pomoci.