+381 69 30 13 988
akademijasnage@gmail.com

ZID POSTIGNUCA

POLAGANJE ZA ODREDJENI NIVO VEZBACA

U Akademiji Snage nasi vezbaci brzo krenu da napreduju. Smanjeni procenat masti a povecan procenat misicne komponente se desava vec u prvih par meseci od starta trenaznog procesa. Velika poboljsanja u motornim obrascima i skok samopouzdanja je nesto sto vecina nasih vezbaca iskusi ako su redovni i predani treningu. Zid Postignuca je nacin da pokazemo svetu koliko se moze napredovati kada se covek necemu posveti. Na ovom zidu cete u nasoj Akademiji moci da vidite koliko je ko napredovao. Ovaj zid je nas nacin da poksazemo podrsku i postovanje ljudima koji vredno treniraju s nama godinama i koji su spremni da ozbiljno rade zarad svog zdravlja i napretka.

REKREATIVAC

Rang “Rekreativac” je nas prvi nivo i napravljen je tako da ga svako moze postici relativno brzo po pocetku trenaznog procesa cak i ako se nikada ranije nije bavio ozbiljnim treningom snage. Naravno da sve zavisi i od pocetnog stanja vezbaca i njihovih sposobnosti ali nivo “REKREATIVAC” je definitivno dostizan svakome ko je spreman da ulozi sebe u recimo 3 treninga redovno. Da biste dostigli pun rang rekreativca morate savladati sve vezbe za taj odredjeni rang.

* Po dostizanju ranga dobijate od Akademije diplomu sa statusom “REKREATIVAC” na koju mozete biti ponosni.

ATLETA

Rang “Atleta” je nas drugi nivo oko koga ce se vecina nasih vezbaca motivisati da postignu. Ovaj rang je vec jako tesko postici i dok mozda s lakocom savladate neke vezbe druge ce vam sigurno praviti problem i moracete se ozbiljno posvetiti treningu kako bi ostvarili u potpunosti ovaj rang. Rang Atleta je napravljen da bude dostizan samo upornima i posvecenima.

* Po dostizanju ranga  dobijate od Akademije diplomu sa rangom “ATLETA” i specijalnu statusnu majcu koja se ne moze kupiti vec samo zasluziti.

PROFESIONALAC

Rang “PROFESIONALAC” je nas treci i poslednji nivo dostizan samo najozbiljnijim vezbacima. Napravljen tako da od vas zahteva ozbiljnu tehniku, fizicku i psihicku snagu. Ovaj nivo iako nedostizan mnogima nosi ozbiljan status i vredan je postovanja. Svako ko uspe da postigne status Profesionalca je definitivno ozbiljan sportista sa sposobnostima iznad prosecnih.

*  Po dostizanja ranga dobijate od Akademije diplomu sa rangom “PROFESIONALAC” i popust na nas grupni program od 15% koji ce vam biti kodiran u clansku karticu zauvek.