COVID-19

Treninzi u Akademiji Snage se nastavljaju. U skladu s preporukama ispod vam predstavljamo nas protokol kako bi se osigurala bezbednost nasih vezbaca i zaposlenih.

Protokol Pri Ulasku

Na samom ulasku u Akademiju Snage stanite na barijeru za dezinfekciju i ostanite na njoj 5 sekundi dok odradite suvopranje ruku alkoholnim sredstvom. Iskoracite s barijere na podlogu za susenje i tu se zadrzite sekunde.

Posle toga mozete nastaviti normalno protokol oko cekiranja kartice, regulisanje clanarine i ostalih obaveza slicnog tipa.

U svlacionicama je dozvoljeno po dvoje ljudi tako da sacekajte ako je vec dve osobe unutra. Ne zadrzavajte se u svlacionicama kako bi svima omogucili presvlacenje. Dolazak na trening 10-15 minuta ranije bi bio idealan kako bi sve ovo moglo da se nesmetano obavi.

Protokol Treninga

Na pocetku treninga trener ce vam objasniti sta od opreme vam je potrebno za ceo trening. Uzmite opremu koja vam je potrebna i donesite je u vasu trenaznu sekciju. Slobodni ste da tada opremu prebrisete alkoholnim sredstvom.

U svakom trenutku mozete koristiti dve stanice za suvopranje ruku koje se nalaze kod svlacionica i kod table za trening dana.

Vezbaci nisu u obavezi da nose rukavice i maske dok su treneri i zaposleni u obavezi da nose zastitnu opremu.

Vezbaci su u obavezi da nose peskir dovoljno velik da pokrije ramena, torzo i kukove pri leganju na njega.

Treneri ce voditi trening. Princip treninga ce biti promenjen kako bi se prilagodili trenutnoj situaciji. Vodite racuna o socijalnoj distanci i postovanju svih mera koje je predlozila vlada Srbije kada je u pitanju distanca, komunikacija i kontakt s drugim ljudima.

Na kraju treninga ste u obavezi da dezinfikujete opremu koju ste koristili tokom treninga.

Raspored treninga

Raspored je modifikovan i stalno ce biti menjan u odnosu na situaciju i vase potrebe. Privremeni raspored imate na slici ispod.